Hemlagad granola

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndagsfrukost, visst är det bland det bästa som finns? Jag har tillbringat en hel del tid i köket den här helgen, fixat tacos, stekt pannkakor två kvällar i rad (!) och lagat granola. Det sistnämnda är något jag länge tänkt göra men aldrig tagit mig tid men så igår hände det, haha. Och det var ju så enkelt! Och supersmarrigt blev det.

Här hittar ni receptet jag använde mig av.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s