Veckan som var

IMG_8774

Veckans bästa…
– Min födelsedag! Jag fyllde 32 år igår. Älskar att fylla år för det betyder inte bara att jag blir ett år bättre och klokare (hehe), det innebär också att jag passar på att träffa mina nära och kära. Det viktigaste av allt. Tusen tack för alla gratulationer!

– Ett av mina nyårslöften till mig själv var att jag skulle bli bättre på att planera och förbereda, både på jobbet och privat. Det löftet har jag hittills lyckats hålla och jag märker verkligen hur det hjälper mig. Jag stressar mindre.

– Stylade en så bra plåtning på jobbet i onsdags. Ser fram emot att se de färdiga bilderna.

Veckans mindre bra…
– Det skär seriöst alltid lite i hjärtat att säga farväl till vänner och familj, efter såhär härliga helger tillsammans. Men jag säger aldrig hejdå utan alltid ”hej så länge”, det känns bättre.

5 reaktioner till “Veckan som var

  1. Man kan laga sitt trasiga puder med handsprit. Du blandar bara i handsprit tills det blir lite geggigt och sen smetar du ut det och låter det vara så torkar det och blir helt igen!

  2. Man kan laga trasiga puder! 👍 Testa att droppa i en droppe antibac och platta till, har inte provat själv ännu men läst att det ska funka.

  3. låter klokt det där med att förbereda lite gör faktiskt att man som du redan märkt blir mindre stressande om det sen blir fel iaf så ska man veta att det är ok och att det alltid ” går fler tåg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s