Turist i egen stad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snabbt hej här i bloggen såhär sent på lördagskvällen. Fantastiskt väder i Oslo idag och F och jag har varit ute och gått precis hela dagen, över hela stan. Älskar att göra sådant, bara strosa runt och upptäcka nya platser. Att liksom ta vara på vad staden man bor i har att erbjuda, det är ofta mer än vad man ibland lite hemmablint tror. Hittade bland annat ett för mig nytt ställe, Liebling, ett mysigt café kombinerat med kläd- och prylbutik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käkade himmelskt god tapas till lunch på ett av mina favoritställen, Champagneria i Mathallen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag går pinsamt ofta med näsan i mobilen, ouppmärksam på vad som händer runtomkring mig. Det är inget jag är stolt över och ett av mina nyårslöften var att lyfta blicken, bokstavligt talat. Jag blir bättre och bättre på det och det är så bra, så bra. Testa du med!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s