Veckan som var

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veckans bästa…
– Höll presentation för drygt 30 glada butikschefer i onsdags. Är alltid lite nervös innan jag ska upp på scen men jag vet innerst inne att jag är väl förberedd och det går bra. Och det gjorde det, den här gången också. Nu på torsdag veckan som kommer ska jag stå på scen och presentera inför drygt 300 personer, på Bik Boks kick off. Måste fila på mitt manus…

– Vädret! Visst märker man att våren är på väg? Blygsamt, men ändå.

– Sushibuffén på det här stället. Åt där idag och herregud, rullade därifrån. Vilken fest.

– Håll i er nu för här kommer en så underskattad och kul aktivitet, att lägga pussel! Köpte hem ett med 1000 bitar häromdagen och både min fästman och jag har varit sysselsatta med det under helgen. Mys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s