Glädjerus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bik Bok bjöd in till kickoff idag och jag tog ett ordentligt kliv utanför min comfort zone och spelade i en teaterpjäs (ja, du läste rätt) inför drygt 300 härliga butikschefer. Haha! Och höll presentation. Som jag nämnde för några dagar sedan, jag är alltid lite pirrig precis innan men väl uppe på scen och inte minst känslan efter är ju oslagbar. Går och lägger mig med glädjerus i kroppen idag. Ser fram emot ett fantastiskt år!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s