Through my lens

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har skaffat mig en ny hobby, låter kanske lite märkligt men jag älskar att gå promenader och fota fina husfasader. Det har liksom kommit naturligt sedan jag började öva mig på att sluta gå och stirra ned i mobilen och istället vända blicken uppåt. Och jag älskar ju att fotografera, upplever att jag ser min omgivning på nytt, det är härligt.

En reaktion till “Through my lens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s