Dagens snabba stylingtips

Collagescarf

Mönstrad scarf från H&M
Kolafärgad och gul
från Gucci (någon mer än jag som tänker på det här godiset? Mums.)

På jobbet idag hade jag oborstat hår, skrynklig stickad tröja men en ny scarf. Ett supersnabbt och smidigt stylingtips för att addera lite färg till en annars enkel överdel. Har så mycket att göra om dagarna så jag hinner knappt med, men jag ska inte klaga. Det är kul! Imorgon har jag plåtning igen, stylade alla outfits ikväll och ser fram emot en dag i studion.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s