Bakom mina solglasögon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blir alltid lika glad när det är fint väder och jag får plocka fram solbrillorna. Har haft en superskön söndag med lite pyssel hemma, långbrunch här och nu filmmaraton i soffan. Ah. Tröja från Acne, solglasögon från Céline.

2 reaktioner till “Bakom mina solglasögon

  1. Hei, skjønne deg 🙂 Hvilken modell er Celiné brillene dine? Kan jeg også spørre om du striper eller hel-bleker/toner håret ditt? Fargen er nydelig og kler deg så godt!!

    1. Hej Anette, modellen heter Preppy Cat Eye. Gällande mitt hår så är det min frisör Ida som gör grundjobbet ungefär två gånger om året och så färgar jag utväxten själv däremellan. Använder färgen ”lysblond” från Garnier Nutrisse. Tusen tack för så hygglig kommentar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s