Lördagslunch

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapas alltså, tröttnar aldrig. En av mina favoriter är Champagneria här i Oslo där det är enkelt och gott, perfekt för en lördagslunch. Och annars? Pappa ringde tidigt imorse och gratulerade mig med namnsdagen. Det går väl inte direkt att jämföra med födelsedag men jag som gillar att fira saker tycker ändå att det är lite mysigt. Nu ska jag snöra på mig mina sneakers och möta upp min syster på stan. Skönt med helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s