La crêpe d’Elen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Längtar du efter att möta våren i Paris? Jag med. Fixa världens snabbaste getaway genom att besöka det här favoritstället. Oslos bästa och mest genuina ställe för både salta och söta crêpes. Franskt så det förslår och sjukt mysigt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maten? Himmelsk. Om du som jag gillar ost kan jag verkligen rekommendera crêpen med chèvre, nötter och honung. Eller den med varmrökt lax, parmesan och spenat. Det finns massor med smarriga varianter att välja på så du kommer garanterat hitta din egen favorit. Kanonbra priser också, alla rätter kostar under hundralappen. Gå hit!

2 reaktioner till “La crêpe d’Elen

  1. Ska till Oslo om cirkus en månad med två vänner på en riktig tjejresa och ingen av oss har någonsin varit där. Vad skulle du tipsa oss om att göra? Bästa fiken? Restauranger? Uteställen? Affärer? Boende? Mysiga områden? Vore guld värt med lite tips 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s