Oslo operahus

IMG_9121

Operahuset i Oslo är en av stadens mäktigaste byggnader, speciellt när solen skiner ser det nästan overkligt vackert ut. Allt är i vitt och glas. Igår travade min fästman och jag in genom dörrarna och avnjöt Carmen, som balett. Helt fantastiskt.

IMG_9157

Fotoförbud råder ju inne i salen så jag kan tyvärr inte ge er några bilder från föreställningen. Men åh säger jag bara, har ni möjlighet rekommenderar jag verkligen att ni går och ser den! Så passionerat, vackert och hemskt på samma gång. En upplevelse, helt klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s