Florence finds

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, då var vi hemma i Oslo igen! Herregud vilken resa igår, från dörr till dörr tog det nästan 15 timmar. På grund av stark blåst, inställd avgång och därmed missad connection flight hamnade vi på sträckan Florens-Pisa-Zürich-Köpenhamn-Oslo. Trevligt nog hade min kära fästman köpt oss businessbiljetter så det var faktiskt bara kul att hänga i loungen på de olika flygplatserna. Så skönt med den här ”extradagen” idag, nu ska jag packa upp, vila och ladda om inför en fullspäckad jobbvecka. Min shopping under långhelgen? Nytt mobilskal från Lanvin, en urhärlig handkräm (ska berätta mer om den butiken lite senare) och en sidenscarf från Bottega Veneta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s