Il Cibreo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hoppar hejvilt mellan städer och länder här i bloggen just nu haha, har ju fortfarande några härliga Florens-tips att dela med mig av. Middag på Fabio Picchis Il Cibreo, ett måste! Här finns inga menyer utan servitören kommer och sätter sig vid ditt bord, berättar om maten och hjälper dig att sätta samman just din kombinerade meny. Detta är en hemtrevlig restaurang som bjuder på överraskningar, hela besöket var en härlig upplevelse. Äkta italienskt. Och maten? Helt fantastisk. Stället sägs dessutom vara Woody Allens favoritrestaurang, när han är i Florens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s