Topp tre i semesterpackningen

IMG_6635

Juni va, vi går mot semestertider! Tre måsten i min resväska är min favoritbikini, sandaler och jeansshorts. Sandalerna hittar du här, liknande bikini och shorts här, här och här. Firade den svenska nationaldagen med en bakelse igår men utöver det har jag varit sängliggande hela helgen, är SÅ förkyld. Tråkigt. Jag brukar så sällan vara sjuk men när jag väl blir det så däckar jag helt. Nåväl. Jag vilar nu så gott jag kan och ska förhoppningsvis vara på benen imorgon igen. Ska styla outfits på jobbet och så har jag plåtning på tisdag. Wish me luck…

Annonser

One thought on “Topp tre i semesterpackningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s