Norwegian Wood

Hey, I’m back! Låg nedbäddad med feber och tråkig hosta stor del av förra veckan. Men nu är jag frisk igen, hurra! Ja, jag var det faktiskt redan i fredags och jag har tillbringat helgen på Norwegian Wood-festivalen här i Oslo där jag fotade streetstyle för jobbet. Här är några bilder.

IMG_9745

Norwegian Wood är en stadsfestival, mitt i Oslo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hann med två konserter även fast jag jobbade. Jag lyssnade mycket på Tori Amos när jag var tonåring, det var jättekul att se henne på scen i fredags.

IMG_9750

Spellistan i presstältet. Fick rysningar av Crucify och Cornflake girl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och så helgens höjdpunkt, Patti Smith.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ord är väl egentligen överflödiga här, hon är en sådan hjältinna! Missa inte ett tillfälle att se henne, om du har möjlighet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så himla mysiga ljusdekorationer, kommer att köra något liknande hemma på midsommar.

IMG_69522

Och sist men inte minst, jag passade på att inviga mina nya solbrillor. Halsbandet kommer från Bik Bok och klänningen från Never Denim. Vill du ha mer festivalstil? Kolla in Bik Boks festivalblogg under morgondagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s