Sommarrea

Collage

Klänningskjortat-shirtDen här stickade tröjan är himla fin också.

Butikernas sommarreor brukar kicka igång ordentligt strax efter midsommar men några har tjuvstartat redan nu. Klickade mig precis in hos & Other Stories och hittade ett par fynd. En vanlig fråga när det gäller rea är vad man egentligen ska satsa på, hur undviker man att bli förblindad av det röda priset och göra felköp? Min regel har varit den samma i många år och den fungerar riktigt bra, fråga dig själv om du hade velat köpa plagget till fullpris. Om svaret är ja kommer du förhoppningsvis göra ett kap som du har glädje av länge. Det är också smart att tänka tidlöst och basgarderob.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s