Best of Bråvalla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja men Bråvalla då, hur var det? Kan ju knappt beskriva vilken härlig helg, jag var där och jobbade och allt blev bara över förväntan lyckat. Klicka här och välj kategori ”Bråvalla” för att se vad mina kollegor och jag pysslade med. Det var långa dagar och ett späckat schema men trevligt nog hann jag med lite konserter också, såklart. Här på bilden var jag på väg för att kolla på Muse – som var urbra!

2 reaktioner till “Best of Bråvalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s