Sunshine so bright

IMG_94577

Köpte ett par nya solglasögon häromdagen och fått så himla många komplimanger, de kommer från Le Specs och finns att klicka hem här. Och annars? Coachella, Norwegian Wood, Bråvalla, Way Out West… Min festivalsommar är officiellt över för i år och jag har haft så otroligt kul! En hel del (de sista kommer imorgon) av mina street style-bilder från sistnämnda festival finns publicerade på Bik Boks festivalblogg, klicka här så hittar du dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s