All black

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag testade jag en träning jag aldrig gjort förut, anti gravity yoga. Det var jobbigt men extremt kul! Känner att jag använt muskler jag inte ens visste att jag hade och det måste väl vara ett gott tecken. Kände mig skönt varm och liksom lite omskakad på ett positivt sätt efter passet, kommer absolut att göra det igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solbrillor från Rayban, skjorta Acne Studios, jeans Never Denim och väska Mulberry.

4 reaktioner till “All black

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s