Höst och nystart

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vips så var man hemma igen! Landade sent inatt och har ägnat denna söndag åt att packa upp, tvätta och fixa. Jag älskar att resa men jag tycker verkligen om att komma hem också. Har haft en helt underbar solvecka och hur klyschigt det än låter så känner jag mig riktigt redo på höst nu. Nya idéer att ta tag i på jobbet, nya projekt, bra träningsrutiner, har planer på att rensa ur min garderob en gång för alla… Ja ni vet. Höst betyder nystart, för mig mycket mer än nyårsafton.

På tal om nystart så måste jag även passa på att berätta en sjukt kul sak – jag ska börja plugga! Journalistiskt skrivande, en distanskurs på folkuniversitetet. Detta är något jag gör på fritiden vid sidan av mitt jobb, såklart. Börjar redan imorgon och jag skickade precis in min första uppgift, en presentation av mig själv skriven i tredje person (inte helt van att skriva så, haha). Så himla pepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s