Söndagsmorgon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndagsmorgnar alltså, love it. Nyhetsmorgon på i bakgrunden och dator, tidning och bok i sängen. Mysigt. Har fönstret öppet för frisk luft, älskar när det är svalt i rummet och man själv ligger under täcket. Har vikt denna dagen till jobb (ska fota några bilder till @bikbokofficial), plugg (deadline på en uppgift imorgon), tvätt och garderobsrensning hemma. Och det är tydligen kanelbullens dag idag? En ursäkt så god som någon att ta en sväng ned på bageriet. Trevlig söndag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s