Två snabba hösttips

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min favoritkappa har hängt och vilat hela sommaren, lämnade in den på kemtvätt förra veckan och igår hämtade jag ute den. Det kändes lite som att jag kom ut därifrån med en helt ny jacka! Himla bra det där, att ta hand om sina plagg ordentligt (och skor, inte minst) så de både håller och ser fina ut längre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är väl knappast bara jag som har mycket att göra nu om dagarna. Så mitt i det höga tempot rekommenderar jag alla att ta sig tid till att lyfta blicken och se på hösten i naturen. Det här låter kanske hemskt men tidigare i perioder när jag varit riktigt stressad har jag liksom missat det och det är ju synd när det är så fint. Nu tittar jag mig runt omkring varje dag, älskar att se hur träden skiftar färg.

2 reaktioner till “Två snabba hösttips

  1. ja oj så viktigt att tvinga sig själv att gå ut medan det är ljust och se se naturen hur och var man än bor.det är läkande för stress och depp
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s