Topp fem skönhetsfavoriter

Det är dags att fylla på badrumsskåpet med några av mina favoritprodukter, dessa är på min topplista när det kommer till skönhet. Jag beställer från Look Fantastic, fungerar supersmidigt och priserna är betydligt billigare än i butik.
dermalogica-special-cleansing-gel-500ml

Special cleansing gel från Dermalogica. Har använt den här ansiktstvätten i många år och den är bara så bra. Behöver ingen extra rengöring för att ta bort mascara utan jag har den här till allt, den svider inte i ögonen. Praktisk pumpflaska.

olehenriksen

Truth serum collagen booster från Ole Henriksen. Då och då får jag komplimanger för min hy och här har ni hemligheten, det här är en sådan där produkt jag inte vill vara utan. C-vitamin är super när man vill ha glow och detta serumet håller verkligen vad det lovar vad gäller superlyster, slätare yta och reducering av fina linjer. Jag applicerar en droppe under min ansiktscreme både morgon och kväll.
10960909-1744294064033448

Volumifique shampoo och balsam från Kerastase. Ger en välbehövlig volymboost till mitt tunna, typiskt skandinaviska hår och doftar helt ljuvligt. Gillar att växla lite mellan denna serie och Body Full-produkterna från Redken.

10306472-1694294072811208

Beauty Elixir spray från Caudalíe är en storfavorit som har en given plats både i min skrivbordslåda på jobbet och hemma i badrumsskåpet. Helt underbar och uppfriskande att spraya över ansiktet för att fräscha upp och få omedelbar glöd. Den är starkt beroende framkallande och dagen efter en utekväll vill jag typ bada i den, haha. Finns i smart reseförpackning också, bra att ha med i handväskan.

10556073-1074294342696914

Huile Prodigieuse dry oil från Nuxe. Underbar torrolja med vitamin E som mjukgör och återfuktar samtidigt som den ger fantastisk lyster. Jag brukar smörja in mina armar och ben med några droppar och så avslutar jag med att dra jag handflatorna över håret och hårtopparna. Den är superfin som highlighter på kindben och nyckelben också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s