God Jul!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så blev det julafton (en ovanligt grön sådan, kolla bilden från idag, ser nästan ut som att det är höst eller vår), så himla mysigt, God Jul! Jag firar traditionsenligt hemma på landet tillsammans med min familj, precis som jag vill ha det. Så oerhört glad och tacksam över att få tillbringa tid med familj och vänner, samtidigt som jag skänker en extra tanke till dem som inte får det och till dem som kanske är ofrivilligt ensamma på jul. Önskar alla en riktigt härlig och avkopplande helg, hur den än firas.

2 reaktioner till “God Jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s