Fresh start

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag är tillbaka i stan efter nästan två, supermysiga veckor på landet. Firade nyårsafton tillsammans med vänner långt in på morgonkvisten och sällskapet, champagne, dans, bubbelpool och massa skratt gjorde det verkligen till en kväll att minnas. Passar på att rensa lite i garderoben samtidigt som jag packar upp, här är några av mina för alltid favoritplagg. Jeans från Never Denim, doftljus från Diptyque, t-shirt från Acne och bh från Abecita och tips, tips, en snarlik hittar du här för under hundralappen!

Annonser

One thought on “Fresh start

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s