Yeezy Season 5

collage1

Ok kan vi bara ta en minut och prata om allas vår käre Kanyes höstkollektion? Vad hände här, ge mig allt tack! Älskar att hela looken är så skön och bärbar (stoooora hoodies och jackor, jeans, boots, hallå!) och helt perfekt för vårt skandinaviska klimat.

Collage2.jpg

Blev faktiskt så inspirerad att jag plockade fram mina gamla Acne Pistols med högt skaft ur garderoben idag, och bar dem till tajta jeans och en lång, oversize stickad tröja. Min favorithoodie är i tvätten, annars hade jag såklart stylat med den…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s