Favoriter från Fashion Week

dagmar

Modeveckorna har pågått för fullt den här veckan och jag har följt rapporteringen från både couture-visningarna i Paris och höst 2018 i Stockholm. Kan vi bara ta en sekund och titta på de här fantastiska ytterplaggen från House of Dagmar? Mjuka kappor och långa längder i sand- och kolatoner, så fint.

rodebjer

Rodebjer visade också härliga kappor, i beige och midnattsblå. Hur fin är den grönmönstrade klänningen? Den vill jag gärna bära tillsammans med ett par grova boots eller sneakers.

valli

Avslutar med lite glam i Paris då! Jag drömmer mig bort hos Giambattista Valli, skir spets kombinerat med vassa lackstövlar, volangpasteller och svepande långklänningar… Uh. Lite flirtigt 70-tal, mycket snyggt. Håller tummarna att vi hittar något liknande hos kedjorna i sommar.

Oslos visningar startar imorgon och jag hade så gärna varit på plats, dock krockar det med min födelsedagshelg (yes, blåste ut hela 35 ljus i tårtan igår) och jag är bortrest. Tack moderedaktörer och sociala medier som gör att man kan hålla lite koll ändå! Vill ni ha stilinspo tycker jag att ni ska spana in street style från veckan, det är ju ett inslag lika viktigt som visningarna, om inte viktigare. Nu ska jag packa resväskan. Hej så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s