Vecka 37

vecka37

Jag har nu gått in i den nionde och sista månaden av graviditeten, heeeelt galet! Tiden har gått jättefort, samtidigt känns det som att det var en evighet sedan september då jag kissade på stickan och såg det där andra blå strecket tydligt träda fram. Den pyttelilla blinkande pricken som dunkande hjärta på det allra första ultraljudet. Fredrik som höll min hand så hårt och jag som inte vågade titta och barnmorskan som fick säga till mig två gånger att jo, det är ett helt perfekt litet hjärta där. Nu är vår bebis ungefär 48 cm lång, väger nästan 3 kg och hon har lagt sig bekvämt (hoppas jag, haha) till rätta, helt fantastiskt! Hennes lilla huvud långt ned i mitt bäcken gör att det pressar på ordentligt när jag går vilket är lite obehagligt, men fint såklart. En sak måste jag säga, jag är SÅ glad över att ha gått igenom den största delen av graviditeten under höst och vinter när det var svalt/kallt ute! Jag som vanligtvis älskar sol och värme klarar inte riktigt av det just nu som höggravid. Min craving just nu är isbitar och jag vill helst vara i skuggan eller inomhus med alla fönster öppna : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s